davy 13 uit raalte strijdt mee tijdens alpe dhuzes

Davy fietst mee met het team SamenSterk, dat mogelijk wordt gemaakt door vloerenspecialist Unipro bv. uit het Twentse Haaksbergen. 

Buddy
Na twee jaar “gewoon” de Alpe d’HuZes gefietst te hebben gooit Unipro het dit jaar over een heel andere boeg. Onder de naam SamenSterk geeft het bedrijf vijf kinderen die met kanker te maken hebben de mogelijkheid om samen met een ‘buddy’ vanuit Unipro de Alpe d’HuZes te fietsen.

De buddy van Davy is Jelle Renes uit Markelo. Jelle heeft eerder namens Unipro de Alpe d’HuZes gefietst, zodat hij Davy van A tot Z kan voorbereiden op deze grote uitdaging. Ze gaan samen trainen en samen sponsoren werven. Ook Jelle heeft helaas in zijn privé-situatie met de verschrikkelijk ziekte te maken. In 2006 verloor hij zijn zoon Siebe aan kinderkanker.

Geld inzamelen
Davy wordt door Jelle en het team van Unipro ook begeleid bij het inzamelen van zo veel mogelijk geld voor het onderzoek naar kanker. Zo is het voetbal team van Davy, Rohda Raalte D2, druk om allerlei acties te organiseren.

De komende maanden wordt er hard getraind en op verschillende manieren geld ingezameld en wordt vooral uitgekeken naar die unieke belevenis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.