Home / archiefcentraal / dauwpop in recordtijd uitverkocht

dauwpop in recordtijd uitverkocht

Organisatoren Frank Satink en Rob Telgenkamp zeggen overdonderd te zijn. “De voorverkoop ging vorig jaar al erg goed, maar dit jaar ging het echt extreem hard. Je hoopt elk jaar dat je veel kaarten verkoopt, maar dat het zo hard zou gaan durfden we niet te dromen. Dit jaar zitten we voor het eerst niet op Hemelvaartsdag en dat is toch wel even wennen, maar blijkbaar voor ons publiek niet. Echt fantastisch dit.”

Op het festival staan onder andere Kensington, Madness, Saybia, Jett Rebel, De Staat, Fresku en Ronnie Flex. Gisteren werd nog een kleine programmawijziging aangekondigd: Bokoesam vervangt Sevn Alias die eind mei een operatie moet ondergaan en dus niet kan optreden. Het Canadese Dilly Dally vult het allerlaatste gaatje in de line-up op.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.