Home / archiefcentraal / dance line up voor lil hill festival bekend

dance line up voor lil hill festival bekend

Baas komt midden in zijn Monkey business tour naar de velden van Luttenberg om Lil Hill op zijn kop te zetten. Vette floorfillers en bangers kun je verwachten. Van House tot Trap, van EDM tot HipHop, gecombineerd met zijn eigen originele Baas-producties.

Daniel Williamsen stond al lang op het verlanglijstje van de organisatie. Zijn warme en groovy house en uplifting house mag niet ontbreken op de festivalweide. Zet de dansschoenen maar vast in het vet.  

Melloww is bekend bij het festival. Hoewel hij wat ‘dieper’ produceert, leent hij zich achter de decks ook prima voor een portie #destroyingdisco. Een graag geziene gast op grotere evenementen, maar weet zich ook goed te ontfermen over de zaal van kleiner formaat.

HriStof maakt zijn opmars in de omgeving van Enschede. Geboren in Parijs, vervolgens een tijd doorgebracht in Amsterdam om zich te nestelen in het oosten. Jazzy en funky tonen kenmerken zijn sound.

In totaal zijn er nu zeven acts aangekondigd voor het festival. Vier stuks zijn nog onbekend.

Lil Hill opent op 16 juli om 16:00 zijn deuren. Tickets zijn als vanouds 10 euro en er is enkel deurverkoop aan de Ter Borgweg.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.