dames b1 plus severijn zijn kampioen

Toch zag het er lange tijd naar uit dat de bloemen nog weer mee naar huis konden en we nog week moesten wachten. Binnen korte tijd had Lettele een 4-0 voorsprong genomen. Toen kwam pas het eerste doelpunt van Heeten. Vanaf dat moment kropen ze weer dichterbij en kwamen gelijk tot 6-6. Echter Lettele gaf zich niet gewonnen en liep gewoon weer verder weg. Bij rust was het dan ook 8-11.

In de rust kregen de dames een peptalk van de coaches. De tweede helft verliep in begin nog stroef, maar het werd weer spannend. doelpunt voor doelpunt kwamen de Heetenaren dichterbij tot weer gelijke stand van 15-15. Vanaf dat moment geloofden ze erin en kwamen zelfs twee doelpunten voor. Lettele kon nog een keer scoren en bij stand 17-16 klonk het eindsignaal. Toen was het natuurlijk feest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.