Home / archiefcentraal / cursus techniek academie overwetering feestelijk afgesloten

cursus techniek academie overwetering feestelijk afgesloten

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De techniek academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Esmee Overmars, Thies Jansen, Jasper Ruyter en Thijs van der Sluis werden in hun categorie winnaar.

De cursus stond vooral in het teken van de Smartgoals. De winnaar van de sportinnovatieprijs 2015. Een geweldig leuke nieuwe trainigsmethode. De reacties na afloop waren dan ook dit weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in september start.

De Sc Overwetering Techniek Academie biedt een speler via een leerplan de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse manier te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de afgelopen cursussen kwamen onder andere uit Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.15 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van tien lessen per aangeboden. De volgende module start in september.

Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor vier groepen van tien kinderen. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op http://www.overwetering.nl/463/techniek-academie/ 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.