carmel leerlingen met musical in het hoftheater

Pijnstillers vertelt het verhaal van een 15-jarige jongen die alleen bij zijn moeder woont. Als zij ernstig ziek wordt, gaat hij op zoek naar zijn verdwenen vader.

Talent
De uitvoering wordt gedaan door leerlingen die hebben gekozen voor de Carmel Class ‘Art & Music’. Het gaat om een talentontwikkelingsprogramma vanuit de school.

Leerlingen zijn aan de slag gegaan met een musical- of theaterproductie waarin ze alle kanten van de podiumkunsten leren kennen. Het script is voor de leerlingen aangepast, zonder het originele plot geweld aan te doen.

In deze musical kunnen de leerlingen laten zien wat ze de afgelopen jaren geleerd hebben op het gebied van zang, dans, toneel, grime en muziek. Ook de leerlingen die bij het vak Dienstverlening en Producten (D&P) Podium en Creatief hebben gekozen, vervullen een grote taak in de productie.

57 leerlingen
Het is alweer de veertiende theaterproductie van Carmel. In totaal zijn 57 leerlingen bij de musical betrokken. Ze werken onder andere op het toneel, achter de coulissen om grime en haar te verzorgen en er zijn leerlingen die een prachtig decor hebben gemaakt.

Meer foto's