carmel college opent nieuwbouw havo vwo feestelijk

Elk onderwijsteam heeft een eigen plek in de school. In dit domein werken leerlingen en docenten meerdere jaren nauw samen. Voor de specials, zoals Sport & Bewegen, Bèta en Kunst & Cultuur verlaten de leerlingen hun domein.

Met het oog op de toekomst is het nieuwe schoolgebouw niet meer voorzien van vaste computers. Alle leerlingen werken met een laptop. De nieuwe school maakt modern en kwalitatief goed onderwijs mogelijk.  

Opening
Het thema van de feestelijke opening is ‘Nieuwsgierigheid en verwondering’. De middag biedt een dynamisch programma voor medewerkers en externe genodigden, met onder andere een presentatie van wetenschapper en filosoof Bas Haring.

Tijdens de opening wordt een bijzonder kunstwerk onthuld dat speciaal is ontworpen voor de school door Studio Dennis Parren uit Eindhoven.

Leerlingenfestival
Donderdagmiddag 14 april houdt de school een festival voor leerlingen havo/vwo. Naast verschillende workshops en ludieke sportactiviteiten, treden diverse bands op, onder andere: PPM band, Tricklebolt, Let it Beatles en Rosalie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.