carmel award wie heeft het beste profielwerkstuk

De profielwerkstukken worden onderverdeeld in twee categorieën: havo en vwo. Tijdens de finale bij Lyceum de Grundel in Hengelo wil de scholengemeenschap de bijzondere prestaties en talenten van leerlingen voor een breder publiek zichtbaar maken.

Zeven finalisten
Uit de vele inzendingen selecteerden de beide nominatiecommissies de beste zeven profielwerkstukken. Tijdens de finale strijden de makers ervan om de felbegeerde titel ‘Beste Carmelprofielwerkstuk 2016’.

De genomineerde leerlingen zijn afkomstig van middelbare scholen uit Emmen (Carmelcollege Emmen), Haren/Groningen (Maartenscollege), Oss (Het Hooghuis), Deventer (Etty Hillesum Lyceum) en Raalte (Carmel College Salland).

De leerlingen houden vrijdag om de beurt een korte pitch over de betekenis van hun meesterwerk. De jury maakt aan het eind van de middag de winnaars van de Carmel Award havo en vwo bekend. 

Conferentie
Om het vijfjarige jubileum te vieren vindt voor de finale een conferentie plaats van 12.30 tot 15.15 uur over profielwerkstukken met onder andere keynotespreker en onderwijsinnovator Jelmer Evers. De finale start vervolgens om 15.30 uur.

Meer informatie over Stichting Carmelcollege en de Carmel Award vind je op onze website staging2.carmel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.