cake smash fotoshoot door de fotograaf

De Fotograaf Raalte en Zoete Fee zijn een samenwerking aan gegaan. Hip, uniek en super leuk. Namelijk een cake smash fotoshoot!

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal. Een taart stuk maken en lekker opeten, en dat terwijl er prachtige foto’s worden gemaakt.

De eerste verjaardag van je kindje is heel erg speciaal. Om deze eerste verjaardag op een speciale en leuke manier te vieren kun je kiezen voor een cake smash fotoshoot. Het belangrijkste onderdeel, op je kindje na natuurlijk, is een mooie taart die speciaal wordt gemaakt door de Zoete Fee. De Zoete Fee maakt deze op maat voor jullie fototshoot.

Het is erg leuk om deze shoot net voor de eerste verjaardag te laten doen, met de mooie taart en de feestelijke setting wordt er echt een feestje van gemaakt. Van de leukste foto’s kun je een leuke uitnodiging laten afdrukken. Natuurlijk is deze shoot ook te boeken t/m de derde verjaardag van je kindje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.