cabaretier jeffrey wint sallands got talent

HOFinSalland organiseerde de talentenjacht Salland’s Got Talent voor de vijfde keer. Een jury koos uiteindelijk voor de grappenmaker. Het publiek gaf de meeste stemmen aan de dansgroep.

Tijdens de finale streden acht acts om de jury- en publieksprijs. De 12-jarige Lisa Broek en 14-jarige Jennifer Hes waren de solisten van de avond. Op muzikaal gebied maakten de bands Perfect Fourth en Acoustic Jelly en het pianoduo Samuël en Marieke de avond compleet. Op het gebied van dans gaven First Up en Discover acte de présence. De presentatie was in handen van Monique Jansen (o.a. bekend van het muziekduo Flows On).

De deskundige jury van de finale bestond uit Ruud Tijs, producer van Hillroad Records in Luttenberg, Mariska Zwaart, dans- en musical docent bij RGV Kwiek en Gerard Elferink, voorzitter van de Culturele Adviesraad Raalte en betrokken bij Ribs & Blues en Lynn Tackaert, o.a. dans- en theaterdocent bij Carmel College Salland. Na hun beraad kwam Jeffrey Kleine Koerkamp als winnaar uit de bus. Ze prezen zijn eigenheid en het feit dat hij zowel bedenker als uitvoerder is van de act. Zijn mimiek leent zich goed voor dit genre.

In het kader van de jubileumeditie van Salland’s got Talent was er een nieuwe, jaarlijkse, prijs te bemachtigen. Jeffrey Kleine Koerkamp heeft de HOFnar mee naar huis genomen. De HOFnar staat symbool voor ‘de plaatselijke entertainer’. Aan de HOFnar is een waardecheque gekoppeld, die ingezet kan worden voor de ontwikkeling van het talent. In dit geval voor deze cabaretier in wording.

Ook het publiek had letterlijk een stem in deze finale. Na de optredens mocht iedereen op een stemkaartje zijn of haar favoriet aangeven. Met 61 van de 245 uitgebrachte stemmen won de dansgroep Discover de publieksprijs. Dit is eveneens een waardecheque.

Volgend seizoen is er weer een nieuwe editie van Salland’s got Talent in het HOFtheater. De voorronde is op zondag 26 maart 2017 en de finale op zaterdag 6 mei 2017.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.