broekland opent deuren bedrijfsleven

Marten Jansen, voorzitter van de Ondernemersvereniging: “Broekland is een ondernemend dorp en kent een verscheidenheid aan bedrijven en de bijbehorende bedrijvigheid. Er is altijd wel iemand die het antwoord op jouw vraag heeft. Van design tot techniek, en van sport tot gezondheid, Broekland heeft het allemaal.”

Stempelkaart
Broekland Manifesteert is een dag voor jong en oud, met activiteiten, prijzen, kans op waardevolle nieuwe contacten en hopelijk veel gezelligheid. Het Bouwhuisplein fungeert als start‐, eindpunt en verzamelplaats. Daar kunnen bezoekers ook een stempel- en routekaart krijgen met alle deelnemende bedrijven.

Jansen: “Vanaf het Bouwhuisplein kunnen bezoekers eropuit trekken, lopend, per fiets of met de auto, om Broeklandse bedrijven te bezoeken. Er staat een springkussen en voor de jongste bezoekers met een volle stempelkaart hebben we leuke attentie. We gaan er samen een informatieve en vooral leuke dag van maken.”

Nijboersbrug
Het startsein van Broekland Manifesteert wordt op 14 mei om 10.00 uur gegeven met de opening van de nieuwe Nijboersbrug door een afvaardiging van de gemeente Raalte. De brug is in de afgelopen maanden vernieuwd en verzwaard, waardoor verkeer van en naar het bedrijventerrein Broekland voortaan niet meer door het dorp hoeft te rijden.

Bedrijven die hun deuren openen op 14 mei zijn onder andere: Schrijver Stalinrichting, De Parabool, Nijhof Installatietechniek, Frits van der Linden, Café de Hoppe en Mensink Bouwbedrijf. De hele lijst met bedrijven staat op staging2.ovbroekland.nl. Er is een mogelijkheid tot parkeren in het weiland naast Autobedrijf Holtkuile.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.