broekland boekt ruime overwinning op haarle

Broekland begon de wedstrijd met een aantal kansen. Broekland kreeg een grote kans, maar de doelman van Haarle pakte de bal net voor de lijn. Niet veel later dacht Broekland te scoren. De treffer werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Haarle kreeg ook een aantal mogelijkheden in de eerste helft. In de 26e minuut scoorde Broekland dan toch de openingstreffer via een eigen goal van een Haarle speler.

In de tweede helft kreeg Haarle een grote kopkans om de score weer gelijk te trekken. Toch was het in de 54e minuut verdubbelde Broekland de score. Weer was het een eigen doelpunt van een Haarle speler. Niet veel later na de goal scoorde Broekland opnieuw. In de 86e minuut en 88e minuut besliste Broekland de wedstrijd definitief.

[tweetwidget type=”single” query=”719160639005069313″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

[tweetwidget type=”single” query=”719182417806946304″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Door de ruime zege stijgt Broekland twee plaatsen van de negende plek naar de zevende plek met 29 punten. Volgende week zondag staat voor Broekland een uitwedstrijd op het programma tegen USV. Haarle blijft ondanks de nederlaag op een vierde plek staan in 4H met 34 punten. Haarle gaat volgende week zondag op bezoek bij De Gazelle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.