brits drama 45 years in filmhuis heino

Een week voor hun 45ste huwelijksverjaardag is Kate Mercer bezig met de voorbereidingen van het feest. Haar man ontvangt een brief dat het lichaam van zijn vroegere vriendin is gevonden. Zij overleed vijftig jaar geleden na een ongeval in de Zwitserse Alpen en nu pas werd haar bevroren lichaam, goed gepreserveerd in het ijs, teruggevonden. Haar man Geoff trekt zich daardoor meer en meer terug in het verleden wat leidt tot jaloezie van Kate. Terwijl de voorbereidingen voor het feest verder gaan, wordt hun relatie steeds moeilijker.

45 Years is een Britse film uit 2015, geschreven en geregisseerd door Andrew Haigh. De film ging op 6 februari 2015 in première op het Internationaal filmfestival van Berlijn in de competitie voor de Gouden en Zilveren Beer.
Charlotte Rampling kreeg tevens de Europese Filmprijs en de National Society of Film Critics Award voor beste Actrice.

De zaal is open om 19.15 uur. Kaarten á 6 euro zijn verkrijgbaar bij het HIP in het Dorpshuus of te reserveren via info@filmhuisheino.nl. Voor meer informatie kijk je op staging2.filmhuisheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.