boekenmarkt amnesty raalte bij de plaskerk

Amnesty Raalte staat op zaterdag 16 april van 10.00 tot 16.00 uur met een boekenkraam bij de Plaskerk in Raalte. Het goede doel stuurde een aankondiging.

Leden en sympathisanten van Amnesty bewaren thuis al een doos met goed uitziende boeken. Een aantal daarvan is op de website staging2.raalte.amnesty.nl geregistreerd, voornamelijk romans. Deze kunnen ook daar uitgezocht en besteld worden voor de prijs van veelal een euro per stuk, de prijs die Amnesty Raalte gewoonlijk ook op de boekenmarkt vraagt. Zie de kolom opmerkingen als het minder of meer dan een euro is.

Bestelling mailen
Wilt u uw bestelling mailen? Het e-mailadres van Amnesty Raalte is: amnestyraalte@hotmail.com Een lid van Amnesty Raalte komt de bestelling bij u thuis bezorgen. Wanneer u een boek bij Amnesty Raalte koopt of bestelt, dan helpt u ook mee om de acties van Amnesty te bekostigen.

Amnesty komt in actie wanneer uit onderzoek blijkt dat mensenrechten worden geschonden. Dat doet zij door lobbyen, actie voeren en zoveel mogelijk mensen op te roepen zich in te zetten voor de mensenrechten.

Op staging2.youtube.com/user/amnestynl/featured geeft een film een beeld van het werk van Amnesty en waarom het zo belangrijk is dat u Amnesty steunt.

Als u Amnesty wilt steunen en wilt meehelpen met de verkoop van goede boeken en DVD’s, neem dan contact met ons op middels het contactformulier op de website van raalte.amnesty.nl of middels het hierboven vermelde e-mailadres. Als u boeken voor verkoop aan Amnesty Raalte wilt geven, bewaar deze dan in een doos. De doos met boeken en/of DVD’s kunt u tijdens de boekenmarkt van Amnesty Raalte op 16 april 2016 tussen 9 en 11 uur bij de kraam bij de Plaskerk brengen.

Al het geld dat door verkoop van kaarsen, kaarten, etc. of door verkoop van tweedehands boeken wordt opgebracht, komt ten goede aan de activiteiten van Amnesty International.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.