biodynamische wijnen proeven bij kotter werelds wonen

Het Italiaanse familielandbouwbedrijf Fattoria LaVialla richt bij Kötter een eigen winkeltje in, zonder dat dit het winkelend publiek hindert. Bezoekers kunnen zo heerlijke biodynamische wijnen uit Toscane komen proeven en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor het interieur.

Frans Kötter, eigenaar van de woonwinkel, zegt: “Authenticiteit, persoonlijke aandacht en oog voor detail zijn zowel bij ons als bij LaVialla belangrijke speerpunten. Vandaar dat dit zo’n goede match is!”

Bezoekers zijn van harte welkom tijdens de normale openingstijden op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.