bijeenkomst voor survivors samenloop voor hoop raalte

Iedereen die kanker heeft of heeft gehad noemen wij een survivor. Zij vormen het levende bewijs dat onderzoek naar kanker loont. Tegelijk staan zij hiermee ook symbool voor de Hoop die we samen mogen hebben: een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Survivors zijn op 28 en 29 mei tijdens onze Samenloop voor Hoop Raalte onze speciale gasten. Samen met uw partner/begeleider kunt u hier terecht om uit te rusten en te genieten van een hapje en drankje.

Er worden wellness activiteiten en verschillende creatieve en informatieve workshops georganiseerd waaraan u kunt deelnemen als u dat wenst.

Op 18 april om 19:45 uur geven wij bij Zwakenberg in de brasserie een voorlichtingsavond voor jou en je partner/begeleider. We willen jullie graag persoonlijk ontmoeten en uitleg geven over de SamenLoop voor Hoop en ons programma;

– De openingsronde van de survivors
– De Kaarsen ceremonie
– Diverse workshops bijv, fotoshoot, schilderen, massage en over modelvliegtuigen.

Wij staan open voor al jullie vragen, die zullen er vast wel zijn en nemen even de tijd voor elkaar, heel belangrijk! Er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat u meeloopt met een team. Via de site of op het inschrijfformulier van uw team kunt u aangeven dat u survivor bent. Uw teamcaptain geeft dit door aan de organisatie. Daarna wordt er persoonlijk contact met u opgenomen.

Ben je die avond verhinderd of heb je nu al vragen, neem gerust contact met Monique Ghielen e-mail adres: mghielen@live.nl ( ook een survivor) Graag zie we jullie die avond of op 28 mei bij de SamenLoop voor Hoop op sportpark Ramele in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.