bevers degradeert ondanks overwinning

Op zaterdag 23 april, de laatste wedstrijd van het seizoen uit naar Warnsveld. Met maar 1 opdracht: 4-0 winnen. Bij elke andere uitslag zouden we sowieso degraderen.

De eerste set begon redelijk, beide teams hielden elkaar in evenwicht, bij 17-17 nam WSV een kleine tussensprint waardoor er 24-21 op de borden kwam. Een opleving bij ons zorgde nog voor 24-23 maar helaas konden we het niet helemaal doortrekken en verloren we met 25-23. Degradatie was dus een feit.

Gelukkig lieten we de koppies niet hangen en met geconcentreerd spel met een lagere foutenlast dan WSV wisten we de andere 3 sets binnen te slepen. Een prima 3-1 overwinning waarmee we de 1e divisie helaas verlaten.

Het was goed om te zien dat de meiden die afscheid nemen van D1, Sandra, Karin, Ellen en Lisa alle 4 een prima pot speelden. Dames, bedankt!

Een roerig seizoen was het voor D1. Na een trainerswissel in December en een aantal blessures wilden de resultaten maar niet komen. In maart gelukkig een prima periode waarbij we weer zicht hadden op plek 8. Maar de wedstrijden in april tegen de nrs 1, 2 en 3 hebben ons de das omgedaan.

Helaas dus degradatie naar de 2e divisie. Even uithuilen en dan de koppies weer omhoog, op naar volgend seizoen!!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.