ars cantandi op zoek naar nieuwe leden

Vocaal ensemble Ars Cantandi is een groep enthousiaste zangers, die geen uitdaging uit de weg gaat. Klassieke muziek is hun passie en ‘zingen is leuk’ het motto. Mark Schrijver is al bijna twee jaar de dirigent van Ars Cantandi en hij weet op inspirerende wijze het beste in de leden naar boven te halen.

Het klassieke repertoire is breed en afwisselend. De leden onderzoeken graag zingend waar hun grenzen liggen. Om die grenzen te kunnen verleggen is er binnenkort ruimte voor enkele nieuwe leden. Voor het komende concert, met als titel: ‘Moderne meesters’, wordt muziek ingestudeerd van Arvo Pärt, Morten Lauridsen, Maurice Duruflé en Edvard Grieg. Het concert is op zondagmiddag 22 mei in de Plaskerk.

Wil je alvast een voorproefje op het concert of denk je erover lid te worden van Ars Cantandi? Dinsdagavond 12 april is er van 20.00 tot 22.00 uur een open repetitie in het parochiecentrum aan de Kerkstraat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.