aero club salland houdt open dag

In de eigen vliegsimulator kan iedereen op de grond al een voorproefje nemen van het vlieggevoel. Wie dan de smaak te pakken krijgt, kan ook – voor een gereduceerd tarief – een echte vlucht maken. Het aantal vluchtmogelijkheden is echter begrensd, dus kom op tijd. Wie het eerst komt, het eerst vliegt.

In de gezellige kantine beginnen op gezette tijden rondleidingen met een kort woordje over de club. Ook de vliegcondities en –mogelijkheden voor deze dag komen dan aan de orde. Daarna starten de rondleidingen over het zweefvliegterrein met informatie over vliegtuigen, lieren en procedures. In de hangar wordt gedemonstreerd hoe je zweefvliegtuigen kunt monteren en demonteren voor vervoer in trailers.

Wie zweefvliegen als hobby overweegt, kan kiezen voor een dagcursus met drie starts, of voor een cursus van één of twee weken, met respectievelijk vijftien of dertig starts. Een ideale manier om de kennismaking met zweefvliegen te verdiepen, zonder meteen een lidmaatschap voor langere tijd aan te gaan.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 7 mei aanstaande tussen 11.00 en 17.00 uur aan de Langsweg 28 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.