Home / archiefcentraal / 3koteboebo in een uitverkocht hoftheater

3koteboebo in een uitverkocht hoftheater

Bezoekers zijn uitgenodigd voor de jaarvergadering van de duivenmelkersvereniging. Daar zullen ze natuurlijk alle vaste onderdelen van de agenda doorlopen. Bestuursfuncties zijn overigens niet beschikbaar, want de huidige bestuursleden willen blijven zitten. De agenda is ook nog niet klaar vanwege een lakse voorzitter.

Muziekhandel Droog speelt voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop in de foyer. Deze duivenmelkers vergadering is overigens de laatste van het seizoen. Volgend seizoen is 3Koteboebo terug met een nieuwe vergadering of voorstelling.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.