zzper uit raalte in finale freelancer of the year award

De Freelancer of the Year Award is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Uit meer dan 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten”, aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

VDR communicatie verzorgt opmaak, en ontwerp van geboortekaartje tot magazine en alles wat daartussen zit. Ook het drukwerk wordt begeleid. Voor elke opdracht wordt de juiste leverancier gezocht. Daarnaast verzorgt VDR ook domeinregistratie en hosting en het bouwen van eenvoudige websites.

Publieksprijs
Vanaf dinsdag 8 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Op 31 maart wordt een top-4 geselecteerd, waarop tijdens de Dag van de ZZP’er door het publiek gestemd kan worden. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een online marketingcampagne ter waarde van 2.500 euro, waarin hij als echte ondernemersheld de hoofdrol speelt, aangeboden door Knab.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.