wraak van salland van start in nieuw heeten en heino

Het eerste optreden van de avond begint om 21.00 uur. De bands die vrijdagavond optreden zijn the Radzjas, T-load, Fresh en Mr-Jingles. Zaterdagavond treden Premium Rock, The Woof, Thieving Maqpies en The Attic.

Deze bands zullen tegen elkaar gaan strijden om door te gaan naar de volgende ronde. De winnaar van de avond wordt gekozen door het publiek van de avond. Bezoekers kunnen hun voorkeur laten blijken door een muntje in de koker van de band te gooien die zij het beste vinden deze avond. De band met de meeste muntjes wordt de winnaar van de avond en gaat door naar de halve finale.

De nummer twee van de avond wordt gekozen door middel van een online poll. Hier zullen van de drie overgebleven bands een videoclip te zien zijn van het optreden op de Wraak van Salland. De band met de meeste stemmen gaat hierna ook door naar de halve finale. De halve finales zijn bij de Leeren Lampe in Raalte op 8 en 15 april.

De Wraak van Salland zou er niet zijn zonder de sponsoren. Dit jaar zijn Salland Centraal, AVXL – light and sound supply, Coop Molenhof Raalte, Roots Dance Events en Stöppelhaene de sponsoren van de bandcompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.