Home / archiefcentraal / workshop mandenmaken in wijhe

workshop mandenmaken in wijhe

Sinds mandenmaker Henk Ziel cursussen geeft in Wijhe doet het dorp zijn naam als mandenmakersdorp weer eer aan. Na drie geslaagde avondcursussen waarvoor bijzonder veel belangstelling was, geeft Henk Ziel op zaterdag 19 maart een workshop waarin je in een dag leert hoe je een eenvoudige ronde mand kunt vlechten. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Heb je eerder een cursus gevolgd bij Henk Ziel, dan kun je de workshop gebruiken ter verdieping.

De workshop wordt gegeven op Zorgboerderij ’t Hamel in Wijhe. Je bent welkom vanaf 9.30 uur met een kopje koffie of thee, om 10.00 uur begint het programma en rond 16.30 uur zal het eindigen. De kosten bedragen 40 euro inclusief materiaal, koffie/thee met iets lekkers en lunch. Aanmelden kan bij Henk Ziel: 0572-353851 / 06-22563020 of henkziel100@gmail.com.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.