woonworkshop krijgt vervolg met droomdag

Marten Jansen, ontwerper bij studio MARTEN: “Tijdens de workshop laat ik mensen ondervinden wat er kan gebeuren als je traditionele denkbeelden over wonen loslaat. Ik zeg bewust ondervinden, want mensen gaan in de workshop zelf aan de slag.”

Woondromen
Jansen is in 2015 met de workshops gestart, omdat hij van mening is dat mensen met bouw- of verbouwplannen vooral naar elkaar kijken. “Je ziet het terug in alle uniforme nieuwbouwwijken in Salland,” zegt Jansen. “Terwijl je vooral een prettig huis realiseert als je dat huis baseert op jouw eigen woondromen. Het probleem is dat veel mensen niet weten wat hun woondromen zijn, omdat ze daar niet over nadenken.”

Tijdens Droomdag Salland is er plaats voor 25 mensen. Het programma is opgedeeld in twee delen. Voor de middag gaan deelnemers van de workshop aan de slag met hun eigen woondromen. Jansen: “Ik ga de mensen uitdagen om na te denken over de momenten die wonen voor hen prettig maakt. Een kop koffie met de krant aan de keukentafel in de vroege morgen, bijvoorbeeld. Of op zondagmiddag bij de openhaard spelletjes spelen met het hele gezin. Die momenten zijn voor iedereen anders.”

Inspiratietour
Na de middag is er een inspiratietour door Salland, waarbij Jansen de deelnemers voorbeelden laat zien van woningen die gebaseerd zijn op woondromen. “Daarmee gaan de deelnemers zien wat betekent om je huis te bouwen op basis van je woondromen. Ik kan alvast verklappen dat alle huizen totaal verschillend zijn,” besluit Jansen.

Zaterdag 26 maart 2016
Studio MARTEN, Laarhoeksweg 7, Broekland
10.00 – 14.00 uur
Gratis entree

Meer informatie en inschrijven: staging2.droomdagsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.