wijhe92 wint spektakelstuk

Wijhe’92 kwam binnen twintig minuten op een 2-0 voorsprong. In de twaalfde minuut scoorde Niels Ruiter de openingstreffer. Het doelpunt viel door geblunder in de Voorwaarts-defensie. Acht minuten later benutte Kevin Roddenhof een vrije trap door de bal fraai binnen te schieten. In de 36e minuut kwam Voorwaarts terug in de wedstrijd. Matthijs Kamphuis benutte een strafschop. Nog voor rust stelde Wijhe’92 orde op zaken. Marijn Ruiter strafte geblunder in de Voorwaarts-defensie af en scoorde de 3-1. Een minuut na de goal van Wijhe deed Voorwaarts weer wat terug. Dave Bijsterbosch kopte de bal binnen uit een hoekschop.

In de tweede helft maakte Voorwaarts al snel de gelijkmaker. Niels Pereboom schoot een vrije trap binnen de palen. De stand was 3-3. Na ruim een uur spelen scoorde Wijhe spits Ricardo Heerink het beslissende doelpunt. Hij kopte de bal fraai binnen.

Zo won Wijhe’92 de wedstrijd en staat het niet meer op de laatste plek in 2J. De ploeg van trainer Peter Jansen staat op de dertiende plaats met twaalf punten. De Wijhenaren moeten nog steeds hard aan de bak om degradatie te ontlopen. Ook nummer dertien is aan het einde van het seizoen goed voor degradatie naar de Derde Klasse. De nummers elf en twaalf spelen nacompetitie tegen degradatie. Wijhe’92 heeft drie punten minder dan nummer twaalf Turkse Kracht en vijf punten minder dan nummers tien en elf. Wijhe’92 heeft in het paasweekend een dubbel programma. Eerst komt op 26 maart Luctor et Emergo op bezoek. Op tweede paasdag gaat Wijhe’92 op bezoek bij DSVD.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.