wielercafe raalte is al uitverkocht

Wielercafé Raalte is op 19 maart in Vital Centre Raalte, op sportpark Ramele. Vanwege de grote toestroom is het publiek al vanaf 19.15 uur welkom voor koffie/thee of een drankje. De organisatie wil daarmee voorkomen dat er lange rijen bij kassa, garderobe en muntverkoop ontstaan. Het programma start klokslag 20.00 uur.

Naast landelijke coryfeeën als Gert Jakobs, Loes Gunnewijk, Leon van Bon, Vera Koedooder, Bart Voskamp en Jelle Nijdam zijn de plaatselijke favorieten Edwin Ophof en Loes Markerink van de partij. Bas Steman presenteert het Wielercafé. Stillus verzorgt in een akoestische setting livemuziek. Harm Job van het Twents Wielermuseum toont zijn koffer vol met fameuze wielertruien, Ook wordt het spel Petje Op Petje Af gespeeld.

Zie verder staging2.wielercaferaalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.