Home / archiefcentraal / wielercafe raalte is al uitverkocht

wielercafe raalte is al uitverkocht

Wielercafé Raalte is op 19 maart in Vital Centre Raalte, op sportpark Ramele. Vanwege de grote toestroom is het publiek al vanaf 19.15 uur welkom voor koffie/thee of een drankje. De organisatie wil daarmee voorkomen dat er lange rijen bij kassa, garderobe en muntverkoop ontstaan. Het programma start klokslag 20.00 uur.

Naast landelijke coryfeeën als Gert Jakobs, Loes Gunnewijk, Leon van Bon, Vera Koedooder, Bart Voskamp en Jelle Nijdam zijn de plaatselijke favorieten Edwin Ophof en Loes Markerink van de partij. Bas Steman presenteert het Wielercafé. Stillus verzorgt in een akoestische setting livemuziek. Harm Job van het Twents Wielermuseum toont zijn koffer vol met fameuze wielertruien, Ook wordt het spel Petje Op Petje Af gespeeld.

Zie verder www.wielercaferaalte.nl

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.