wesepe zakt plaatsje op ranglijst

Na het punt van vorige week tegen Cupa/Wilp weet de relatief jonge ploeg van trainer Bert van Losser deze week niet te winnen tegen de nummer vier van de competitie s.v. Orderbos. Over 90 minuten voetballen gezien is Van Losser tevreden over het spel dat zijn team heeft laten zien. Orderbos was volgens de oefenmeester voetballend sterker. Toch complimenteert hij zijn team met de strijd die ze hebben geleverd.

Na twee ongelukkige doelpunten voor de bezoekers komt de ploeg uit Wesepe nog terug met de 2-1. Alle hoop om nog een punt uit de wedstrijd te slepen vervaagd wanneer direct na het doelpunt voor Wesepe de 3-1 binnen wordt geschoten.

Door het verlies van Wesepe en de winst van VVOG zakt de ploeg één plaats naar de achtste plek op de ranglijst van de Vijfde klasse H. Volgende week zal het team afreizen naar Twello om het op te nemen tegen s.v. Twello.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.