wesepe sleept punt binnen

Van Losser spreekt van een terechte eindstand gezien het algemene beeld na 90 minuten. In de eerste helft zijn er enkele kansen voor de ploeg uit Wesepe. Toch komen ze na 35 minuten op een 1-0 achterstand na een penalty voor Cupa/Wilp. De penalty wordt benut door Cupa/Wilp speler Mark Wolters. Dit is tevens de ruststand.

Na rust krijgt de thuisploeg een aantal mogelijkheden op de 2-0, maar verzuimen ze deze kansen af te ronden. De ploeg van trainer Van Losser komt vervolgens met tien man te staan door een rode kaart voor Mark Kemper. Toch weet de ploeg uit Wesepe de gelijkmaker te maken in de 72e minuut. De zestien jarige invaller Rik van Gelder schiet zijn team naar de 1-1 gelijkmaker. In de blessuretijd van de wedstrijd krijgt Wesepe de kans om de drie punten binnen te slepen na het verkrijgen van een penalty. Van Losser: ‘Ik was al wel tevreden met een punt, maar in de slotfase missen wij nog een penalty. Anders hadden we hem ook nog kunnen winnen, maar gezien het spelbeeld was dat eigenlijk teveel geweest’.

De oefenmeester van Wesepe is zeer tevreden met het punt. ‘Ze hebben zich op karakter door de wedstrijd gevochten met tien man’, aldus Bert van Losser. De thuiswedstrijd van volgende week tegen Orderbos zal wederom een zware pot worden voor de ploeg uit Wesepe. Toch ziet Van Losser het optimistisch tegemoet. Van Losser: ‘De nummers vier tot en met elf kunnen allemaal van elkaar winnen. Het is een lastig team, maar we gaan er voor’. De eerste periode eindigde Wesepe met 16 punten. De trainer en het team hebben met elkaar afgesproken dat de tweede periode met 17 punten moet worden volbracht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.