wees welkom borden invalswegen wijhe 92 and gastvrij wijhe

Commercieel Noaberschap
Gastvrij Wijhe en Wijhe ‘92 hebben reeds enkele maanden geleden de handen ineen geslagen en nadrukkelijk gekozen voor een nauwere samenwerking. Op uiteenlopende manieren gaan de twee partijen zich de komende vijf jaar inzetten om synergie te bereiken in het kader van ‘Commercieel Noaberschap’. De leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het dorp worden onder andere bepaald door een goed georganiseerde en veelzijdige vereniging als Wijhe ‘92, maar ook een aantrekkelijk winkelgebied met een kwalitatief en veelzijdig winkelaanbod, levendige horeca en aantrekkelijke evenementen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.