Home / archiefcentraal / wees welkom borden invalswegen wijhe 92 and gastvrij wijhe

wees welkom borden invalswegen wijhe 92 and gastvrij wijhe

Commercieel Noaberschap
Gastvrij Wijhe en Wijhe ‘92 hebben reeds enkele maanden geleden de handen ineen geslagen en nadrukkelijk gekozen voor een nauwere samenwerking. Op uiteenlopende manieren gaan de twee partijen zich de komende vijf jaar inzetten om synergie te bereiken in het kader van ‘Commercieel Noaberschap’. De leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het dorp worden onder andere bepaald door een goed georganiseerde en veelzijdige vereniging als Wijhe ‘92, maar ook een aantrekkelijk winkelgebied met een kwalitatief en veelzijdig winkelaanbod, levendige horeca en aantrekkelijke evenementen.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.