Home / archiefcentraal / watertoren in raalte weer te koop

watertoren in raalte weer te koop

De watertoren in Raalte staat weer te koop. De familie van Rossum wil het monumentale pand, daterend uit 1933, van de hand doen omdat al hun plannen werden tegengehouden. Hoeveel de watertoren moet kosten, wil Van Rossum nog niet vertellen.

Van Rossum kocht de 45 meter hoge toren in 2004 voor 315.000 euro van Vitens. Het was de bedoeling om er een appartementengebouw van te maken. Buren hielden dit echter tegen. Ook mocht er niets veranderd worden aan het uiterlijk van de toren vanwege de monumentale waarde.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.