vvd raalte verbaasd over driedaags werkatelier

“Gezien de slechte scores van de gemeente Raalte op economische gebied snappen wij dan ook niet dat op de laatste dag blijkt dat er vertraging is. De verbazing werd nog groter nu blijkt dat de wethouder zijn planning bij lange na niet gaat halen en schijnbaar ook zelf geen enkel idee heeft hoe de economie uit het slop getrokken kan worden en als noodgreep er maar weer een extern bureau van stal getrokken wordt.”

Het college van de gemeente Raalte houdt samen met de economische sector een driedaags werkatelier van 6 tot en met 8 april in het Hoftheater. Het doel is om via een speciale vorm van co-creatie, Future Search, gezamenlijk te komen tot een actieplan.

De VVD-fractie wil weten wat de kosten zijn voor ‘de driedaagse praatsessie’ en wat de gemeente met de input die bedrijven al jarenlang geven heeft gedaan. “En mogen wij uit het organiseren van het werkatelier concluderen dat u zelf geen visie of concrete plannen heeft hoe de economie en werkgelegenheid gestimuleerd moet worden? Dit aangezien de gekozen methode vooral input van de deelnemers vraagt”, vraagt de fractie zich hardop af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.