vv heino laat opnieuw kostbare punten liggen

Op Sportpark de Kampen keek de thuisploeg na een kwartier tegen een achterstand aan. Na de openingstreffer hielden beide ploegen elkaar in evenwicht.

In de rust werd Joost Hofhuis vervangen door de razendsnelle buitenspeler Jesper Schokker. Hij zou voor meer dreiging op de flanken moeten zorgen. Uiteindelijk bleken de bezoekers effectiever en verdubbelde een kwartier voor tijd de score. In de slotminuut werd de eindstand naar 0-3 getild door Germania-speler Wesley Deenen.

Ondanks het verlies blijft vv Heino op de tiende plaats staan. Concurrent RoodWit verloor zondagmiddag eveneens, waardoor het gat met de gevarenzone nog steeds vier punten is. RoodWit heeft echter een wedstrijd minder gespeeld.

Volgende week staat de derby tegen De Zweef op het programma. De Heinoërs verloren de vorige ontmoeting met de mannen uit Nijverdal met 0-1. De wedstrijd tussen de streekgenoten zal om 14:00 gespeeld worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.