vrouwenkoor sarabande in nicolaaskerk in wijhe

Sarabande is een enthousiast en ambitieus koor van 21 vrouwen uit de ruime omgeving van Ommen en wordt geleid door dirigent Joan Jonkman. Het koor zal muziek zingen uit de 18e en 19e eeuw: Het Stabat Mater van Pergolesi, prachtige muziek die goed past in de tijd voor Pasen, het vrolijke Gloria van Vivaldi, en het lyrische Laudi alla Vergine van Verdi.

Verschillende professionele musici zullen het koor begeleiden en vullen het programma deels met hun muzikale klanken als solist of ensemble. De musici die meewerken aan dit concert zijn countertenor Robert Kuizenga , sopraan Irene Verburg en het ensemble HetConsort 3.4. (cello, hobo, violen, trompet, kistorgel).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Schippers in Wijhe (vanaf 1 maart), bij de leden van het koor en te bestellen via onderstaande adressen: Marjon Bodegraven, tel.nr. 0572-355637. E-mail: marjonbodegraven@hotmail.com Elisabeth van Aerde, tel.nr. 0529-433848. E-mail: elisabeth@vanaerde.net

Kosten van de kaarten:
€ 17,50 aan de kerk
€ 15,00 in de voorverkoop
Kaarten inclusief programmaboekje en koffie of thee in de pauze.

Nadere informatie over ons koor kunt u vinden op website staging2.vrouwenkoorsarabande.nl  Het belooft een heel mooie uitvoering te worden! Wij verwelkomen u graag op 20 maart.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.