vroege goal maakt het verschil bij haarle fc rdc 0 1

De nederlaag betekend voor Haarle dat er een einde is gekomen aan een imposante reeks wedstrijden zonder nederlaag. OVC (3-2), Lettele (2-4), SV Zwolle (2-1), Balkbrug (3-0), opnieuw OVC (0-2) en DAVO (2-4) moesten hun meerdere erkennen in Haarle. Het was overigens pas de vijfde keer dat Haarle zonder punten het veld verliet. Alleen koploper SV Zwolle (3x) en nummer 3 USV (4x) verloren tot nu toe minder vaak. Haarle deelt de derde positie in het klassement “aantal verloren wedstrijden” met Dalfsen, Diepenveen, Lettele en Broekland.

Haarle speelt aanstaande donderdag al zijn volgende wedstrijd. Om 20.00 wordt dan de wedstrijd Haarle – ABS afgetrapt. Vier dagen later, op 28 maart (Tweede Paasdag) vindt de uitwedstrijd tegen USV plaats. Die wedstrijd begint om 14.00 en wordt gespeeld op Sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen. Eerder in het seizoen won Haarle al van beide tegenstanders: 4-2 tegen USV en 0-2 tegen ABS.

Voor FC RDC staat het volgende competitietreffen op het programma voor zondag 3 april. Op Sportcomplex Borgele is dan DAVO dan de tegenstander. Het duel begint om 14.00 uur. In de eerste competitiehelft was DAVO nog met liefst 5-2 te sterk voor FC RDC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.