vrijwillige thuiszorg van carinova stapt uit haar comfortzone

Dat het leuk is om vrijwilligerswerk te doen wisten we natuurlijk al lang. Niet voor niets maken we onze hulpvragers blij met een vrijwilliger die leuke dingen met hen onderneemt. De hulpvragen zijn heel divers en het is voor ons altijd weer een leuke uitdaging om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Vaak lukt dat en ontstaan er mooie contacten. Maar hoe leuk is om een dag uit je comfortzone te stappen en dat is precies wat we gaan doen.

Zaterdag 12 maart gaan we naar de Parabool, die dag gaan we in het kader van NL DOET aan de slag. De ontmoetingsruimte aan de Deventerweg in Raalte kan wel een opknapbeurt gebruiken, dat hebben we van de begeleiders gehoord.
We trekken onze overalls aan en gaan de bewoners blij maken door te schilderen en de ruimte op te fleuren. Wij hebben er erg veel zin aan!

Vind je het ook leuk om een paar uurtjes te investeren, een spelletje, een kopje koffie, een keertje naar de markt te gaan of gewoon een beetje aandacht te geven?
Wil je ook iemand blij maken, neem dan gerust contact met ons op!
Telefoon: 0900-8662

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.