Home / archiefcentraal / voorverkoop zwemabonnementen de tippe gestart

voorverkoop zwemabonnementen de tippe gestart

Bij het aanvragen van het abonnement kan er direct via iDeal betaald worden. Als online aanvragen niet lukt, kan een papieren aanvraagformulier afgehaald worden bij het Dorpshuus aan de Marktstraat in Heino of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte. Een persoonlijk abonnement kost in de voorverkoopperiode 52,50 euro, exclusief paskosten(normaal 66,50 euro) en een gezinsabonnement 157,50 euro (normaal 200 euro) exclusief paskosten. Met je zwemabonnement heb je ook dit zomerseizoen (van 2 mei tot en met 4 september 2016) gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte.

Geen mooi weer – slecht weer regeling
In de afgelopen seizoenen was er een mooi weer – slecht weer regeling bij zwembad de Tippe. Vanaf dit seizoen is de regeling afgeschaft en is het zwembad iedere dag geopend. Je kunt deze zomer dus nóg meer genieten van het openluchtzwembad in Heino.

Win een gratis zwemabonnement
Iedereen die in de voorverkoop een abonnement aanvraagt, maakt kans een gratis abonnement te winnen. Sportbedrijf Raalte en Stichting vrienden van de Tippe stellen ieders een gratis gezinsabonnement beschikbaar en enkele Heinose winkeliers verloten een gratis persoonsgebonden abonnement onder hun klanten.

Meer informatie
Meer informatie over het zwembad, zoals de openingstijden en het volledige activiteitenoverzicht, is te vinden op zwembaddetippe.nl.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.