voorronde vijfde editie sallands got talent in hoftheater

In het Hoftheater in Raalte vindt op zaterdag 12 maart de voorronde van alweer de vijfde editie van Salland’s got Talent plaats. Er zijn dit jaar maar liefst zeventien deelnemende acts die kans maken op een plaats in de finale. De winnaar van de finale maakt kans op de ‘HOFnar’ een prijs voor talentontwikkeling die dit jaar voor het eerst in het leven is geroepen.

De deelnemers van Salland’s got Talent vertegenwoordigen verschillende leeftijdsgroepen en disciplines. Een kleine greep uit het aanbod: drie dansgroepen, ‘D-pose’ en ‘First-up’ van Heeten sportief en ‘Discover’ van Kwiek zullen het publiek hun beste moves laten zien. Renske Mali (8), de jongste zangeres van de avond gaat een zelf geschreven lied zingen en Jeffrey Kleine Koerkamp (20) uit Lettele gaat de eerste one-man klucht tijdens een Salland’s got Talent ooit doen.

Jury & Presentatie
In de jury zitten tijdens de voorronde Ruud Tijs, producer van Hillroad Records in Luttenberg, Mariska Zwaart, dans- en musical docent bij RGV Kwiek en Gerard Elferink voorzitter van de Culturele Adviesraad Raalte, oud voorzitter van Stichting Stoppelhaene en medeorganisator van Ribs & Blues. De presentatie wordt gedaan door Monique Jansen van het uit Salland afkomstige pop-jazz duo ‘Flows On’.

HOFnar
In het kader van de jubileum editie van Salland’s got Talent is er een nieuwe, jaarlijkse, prijs te bemachtigen. De winnaar van de talentenjacht krijgt de titel ‘HOFnar’ en de gelijknamige prijs mee naar huis. Een hofnar was van oudsher iemand die de mensen aan het hof vermaakte, een plaatselijke entertainer. Vandaar dat de vertaalslag is gemaakt naar plaatselijk talent. De prijs is een waarde cheque waarmee het HOFtheater de talentontwikkeling van de HOFnar zal begeleiden en ondersteunen.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 12 maart om 19.30 uur in het HOFtheater. Entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.