voorbereidingen pompcup heino in volle gang

Vanuit heel Europa komen vijftig teams richting Heino om mee te doen aan dit fantastische toernooi. Twee dagen lang wordt er door de teams gestreden om felbegeerde prijzen. Naast het voetbal staan plezier en gezelligheid hoog in het vaandel. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, waar zowel deelnemers als toeschouwers van kunnen genieten.

In de middagen spelen de teams tussen de wedstrijden door een voetbalgerelateerd spel, de organisatie verklapt alvast dat het hilarisch wordt om naar te kijken. Daarnaast is er op zaterdag een spectaculaire opening en wordt er op zondag gezorgd voor live muziek. ‘s Avonds is er voor de teams genoeg vertier op Summercamp Heino, de accommodatie waar zij tevens overnachten. Er is onder andere een gezellige kinderdisco, een bioscoop en een zwembad.

Al jarenlang staan er meer dan 200 vrijwilligers klaar om de jeugd dit fantastische weekend te bieden. Zowel jong als oud is enthousiast en wil graag een bijdrage leveren. Wil jij ook helpen? Meld je dan aan via de website: http://staging2.vvheino.nl/pompcup/vrijwilliger. Alle hulp is welkom!

Na de prijsuitreiking op zondagavond, zijn alle vrijwilligers uitgenodigd in het clubhuis voor de welbekende PompCup-afterparty. Voor verdere ontwikkelingen en leuke nieuwtjes kun je ons vinden op Facebook (PompCupHeino) en http://staging2.pompcupheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.