vier de lente met pasgeboren biggetjes op varkensboerderij in lemelerveld

Ontdek de varkenshouderij en geniet van gezellige activiteiten op het boerenerf. In de varkenshouderij van de familie Noordman ziet je moedervarkens met hun pasgeboren biggetjes. Ze groeien bij hen op tot volwassen vleesvarkens die klaar zijn voor de slacht. De familie Noordman houdt varkens volgens het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming. Dat betekent bijvoorbeeld dat de varkens op dit bedrijf leven in speciale serrestallen met extra veel daglicht. Dat is prettig voor de varkens, de boer en zijn medewerkers. Voor de varkens is er extra veel ruimte en speelgoed. De biggetjes worden niet gecastreerd en de staartjes van de jonge biggetjes blijven langer.

Op het erf bij de familie Noordman is tijdens het lentefeest van alles te beleven. Alle bezoekers mogen meedoen aan de rondleiding door de stallen. Er is een snuffelspeurtocht uitgezet waarin je ‘paaseieren’ kunt zoeken. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en lekker spelen op het boerenerf. Er zijn biggetjes, kalfjes, schapen, lammetjes en kuikentjes om lekker mee te knuffelen. Geniet van koffie, thee en lekkere en gezonde vleesproducten van de boerderij.

De Boer als Gastheer ontvangt bezoekers op afspraak
Je kunt de boerderij van de familie Noordman aan de Haarweg 22 in Lemelerveld op tweede Paasdag 28 maart gratis bezoeken. De familie Noordman is ook aangesloten bij de Boer als Gastheer. Bij deze boerderijen ben je het hele jaar, op afspraak welkom voor een rondleiding op de boerderij. Kijk daarvoor op staging2.deboeralsgastheer.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.