veilig verkeer nederland houdt caravantraining en controle in raalte

Bij de controle wordt onder meer aandacht geschonken aan de banden, wiellagers, remmen, elektrische installaties, gasleidingen en verlichting. Ook zal een vochtmeting worden gedaan en worden de auto- en caravanpapieren gecontroleerd. De controle vindt plaats bij Bosch Car Service Raalte aan de Zompstraat 25 in Raalte en duurt ongeveer 25 minuten.

Na afloop wordt het controlerapport met de eigenaar doorgenomen en, indien nodig, een reparatieadvies gegeven. Ook eigenaren van campers en vouwwagens kunnen zich hiervoor aanmelden.

Na deze controle volgt de caravantraining onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs van Rijschool Oosterlaar. Hier krijgen mensen in de praktijk les en tips in het manoeuvreren met een caravan. Hiervoor is ter plaatse een parcours uitgezet.

De kosten voor de keuring en de training bedragen 20 euro. Aanmelden kan vanaf nu telefonisch tussen 18.00 en 20.00 uur, tel. 0572 – 393099 of 06 – 21218393. Dat kan ook per mail via bikerjossie@gmail.com. Met het verzoek aan te geven of men ’s morgens of ’s middags wil meedoen. Men ontvangt dan bericht op welk tijdstip men wordt verwacht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.