veermans hof ijsselflora is weer open

De Sneeuwklokjes, het Zomerklokje, Longkruid en de Wilde narcis fleuren de tuin al weer op. Je kunt er vrij rondwandelen of vanaf een bankje genieten van de tuin. Ook wordt er weer wekelijks in de tuin gewerkt door leden van IVN-afdeling ‘De Grutto’. Nieuwe hulpen in de tuin, die onder leiding de werkzaamheden in de heemtuin leren kennen, zijn altijd welkom. Ook als je maar zo nu en dan kunt. Je kunt altijd een keer komen kijken hoe dit gaat.

Dit seizoen zijn er op 29 april, 10 juni en 4 juli ’s avonds rondleidingen in de heemtuin, waarin je informatie over de heemtuin en de planten die er bloeien krijgt. Deze rondleidingen worden aangekondigd op de website staging2.ivn-wijhe-olst.nl en in de pers.

Voor informatie kun je mailen naar Annet van der Veen, heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of bellen met 0570-523937. Voor het aanvragen van rondleidingen voor groepen kun je bellen met Bep Teunissen via 0570-522029.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.