veel meldingen van overlast van bomen

Het kan dan gaan om bomen die vanwege de ouderdom dode takken laten vallen, die voor rommel op auto’s zorgen, of op een andere manier voor overlast zorgen. BurgerBelangen zal deze ervaringen inbrengen in de lopende discussie over het kap- en groenbeleid, dat momenteel herzien wordt.

“Het is daarbij van belang dat alle meningen en ervaringen worden meegenomen en dat rekening wordt met de belangen van omwonenden. Ik ben daarom benieuwd naar concrete praktijkvoorbeelden waar inwoners overlast ervaren, en wat zij –in hun situatie- voor oplossingen zien”. Naar aanleiding van de eerste dertig reacties schreef Ben Nijboer van BurgerBelangen een opiniestuk, die werd zaterdagmiddag gepubliceerd op staging2.sallandcentraal.nl.

Praktijkvoorbeelden kunnen gemeld worden door een mail te sturen naar ben.nijboer@hotmail.com. Meldingen worden desgewenst vertrouwelijk behandeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.