uit het boetelerveld vliegensvlugge paashaas

Sjaak Bruggeman stuurt ons wekelijks een foto uit het Boetelerveld. Onderweg voor een plaatje kwam hij een wel heel passend decor tegen zo met de paasdagen.

“Zonder enige moeite sprong deze haas over een dik twee meter brede watergang om vervolgens pardoes een enkele tel stil te gaan staan. Hazen zijn snelle renners. Ze kunnen wel een snelheid van 75 km/u halen. Door tijdens het rennen scherpe bochten te maken ontkomen ze veelal aan vijanden als buizerds, uilen en vossen. En ja, natuurlijk is onze paashaas, evenals de eieren en paasvuren, het symbool voor hopelijk weer een vrolijk Pasen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.