train met wielertoppers loes markerink en loes gunnewijk

Begin je met wielrennen? Kom dan trainen met niemand minder dan Loes Markerink en Loes Gunnewijk. Op vier donderdagavonden gaan Loes en Loes samen met een aantal vrouwen de fiets op. Wil je meefietsen? Geef je zo snel mogelijk op. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat de dames iedere deelnemer voldoende aandacht willen geven.

Als afsluiter van de vier donderdagavonden, maak je op zaterdag 21 mei een duur-rit. Natuurlijk met koffie en appeltaart onderweg, zoals dat hoort. Daarnaast is er een reparatieavond. Hoewel de meeste wielrenners erg behulpzaam zijn als je met een lekke band staat, is het toch handig om dit zelf te kunnen.

Op de donderdagavonden leer je onder andere in welke versnelling je het beste kunt fietsen, hoe je makkelijk schakelt, het beste in een groep fietst en hoe je een training opbouwt. Dit gaat gepaard met de nodige gezelligheid. De clinics worden met medewerking van de Toergroep Vrouwen van de Zwaluwen georganiseerd. Na deze avonden zit je een stuk zelfverzekerder op de fiets en beleef je nog meer plezier in het wielrennen. Tijdens de training is er ruimte om specifieke vragen te stellen over voeding, kleding of alles wat je wilt weten over dameswielrennen.

Loes & Loes
Loes Markerink en Loes Gunnewijk zijn samen verantwoordelijk voor Nederlandse- en Wereldtitels op de fiets. Ook was de ene Loes lid van het gouden team bij de wegkoers op de Olympische Spelen in London. Samen hebben ze jaren gekoerst in het (internationale) peloton en zijn beiden uitgekomen voor het Nederlandse nationale team. Na hun topsportcarrière werd de andere Loes fysiotherapeut en verzorger bij de Nationale selectie van de KNWU. De ene Loes is pas kortgeleden gestopt met professioneel wielrennen en is nu sportmanager. De ervaringen die Loes en Loes hebben opgedaan tijdens hun wielerleven willen ze graag delen.

Praktische info
De trainingsavonden zijn op donderdagavond 21 en 28 april en 12 en 19 mei en starten bij De Scheg aan het Piet van Donckplein 1 in Deventer. De tocht vertrekt om 18.30 uur en rond 20.00/20.30 uur ben je terug. Deelname koste 37,50 euro. Opgeven kan bij Loes Markerink via loesmarkerink@hotmail.com of 06-29369693 of bij Loes Gunnewijk via info@loesgunnewijk.nl of 06-48254397.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.