toneelgroep boerhaar blikt terug op geslaagd toneelweekend

De jaarlijkse landbouwtentoonstelling op de Boerhaar, het afgelopen weekend, was een ongekend succes, met de nodige prijzen!De komst van een koeienboer, een varkensboer en een kippenboer en hun vader Kees Koets zette de vrouwen in het dorp op scherp. Weduwe Ineke Wouters wilde maar wat graag haar huwbare dochters koppelen aan deze boerenzoons. En ook buurvrouw Nelleke gooide haar 3 B’s in de strijd om in de gunst te komen van vader Kees. Kruidenvrouwtje Antonia hielp de dames aan de juiste middelen om hun kansen te vergroten, maar helaas… dat leverde niet het gewenste resultaat op. Heksenvlekken, naar knoflook stinkende adem, mannen die naar 3 biertjes al knallende koppijn krijgen, nee de 1e feestavond van de landbouwtentoonstelling was geen succes, behalve voor dochter Roos dan, die bijna had gekust! Tijdens de 2e feestavond valt dan toch bijna iedereen in de prijzen en worden er de nodige koppeltjes gevormd. Maar liefst 5 bruiloften zijn er op komst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.