ton janssen rekreatie uit olst failliet

Ton Janssen Rekreatie uit Olst is failliet verklaard. Vanaf nu nemen Mohocar in Ommen en Holiday Sport in Lochem de service werkzaamheden over. “Mede gezien de gezondheid van Hans en problemen van personele aard zijn wij genoodzaakt om onze bedrijfsactiviteiten te beëindigen”, laten Hans en Ans weten op haar website.

“Samen hebben we bijna de 50 jaar vol kunnen maken in ons bedrijf aan de uiterwaarden van de IJssel. We kijken terug op een mooie tijd waarin we ontelbare caravans hebben mogen uitzwaaien. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw jarenlange klandizie.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.