tienjarig jubileum dansgezelfschap kiss moves in hoftheater

Na de halve finales bij de tv programma’s Everybody Dance Now en Holland’s got Talent zijn de dansers en danseressen van de KISS moves terug in het theater. In ‘WHY are YOU?’ nemen Dorottya Kiss en haar internationale cast de meest spraakmakende stukken uit het verleden en verdiepen deze tot nieuwe creaties. Verschillende stijlen ontmoeten elkaar op het podium. Van klassiek ballet, modern ballet en volksdans tot aan hip-hop, dubstep, house en urban. De jubileumvoorstelling bevat persoonlijke verhalen. Het is kritisch, dramatisch en humoristisch en laat zien waarom het dansgezelschap bestaat.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 5 maart om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 17,50 euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.