Home / archiefcentraal / the toy dolls naar pedro pico pop

the toy dolls naar pedro pico pop

The Toy Dolls zijn opgericht in 1979 en hebben de afgelopen jaren op diverse grote festivals gespeeld, zoals Sziget, Lowlands, de Zwarte Cross en Paaspop. Bekend is de band van de (punk)klassieker ‘Nellie the Elephant’ maar de band staat met name bekend om hun energieke liveshows waarbij ze zichzelf niet te serieus nemen.

Pedro Pico Pop
Pedro Pico Pop wordt voor de dertiende keer georganiseerd en kenmerkt zich de afgelopen jaren door een diverse en gewaagde programmering. Naast muziek is er een randprogramma in samenwerking met diverse kunstenaars en theatermakers.

Earlybird tickets
Per direct zijn earlybird tickets verkrijgbaar in beperkte oplage voor 19 euro per stuk. Reguliere tickets kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via www.pedropicopop.com

Camping
Campingtickets zijn verkrijgbaar voor 10 euro per stuk. Bezoekers kunnen op de nacht van zaterdag op zondag nabij het festivalterrein overnachten. Vervoer van en naar de camping wordt door het festival geregeld.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.