t load wint voorronde de wraak in droadnagel

T-Load stond samen met Averell D, Riverside Junction en the Flying Madcaps op het podium. Ze speelden allemaal een set van een half uur. The Flying Madcaps uit Olst-Wijhe bracht experimentele garagerock met een punk-randje. Eigen muziek van rauwe bluesrock, maar dankzij de bassist hoor je ook duidelijk zijn voorliefde voor Pink Floyd.

T-Load, Averell D en Roverside Junction zijn coverbands. Voor een live audience kan dat op zo’n Wraak-avond aangenaam zijn. Bekende muziek ligt lekker in het gehoor. Als het goed gecoverd is verhoogt dat de sfeer. Anouk, AC/DC, Lady Gaga, Pink, Tina Turner, Herman Brood, Bruce Springsteen, het kwam allemaal voorbij in de derde voorronde van Sallands bandbattle.

Publiek beslist tijdens de voorrondes van De Wraak wie er door gaat naar de halve finales. Wie de meeste drankmuntjes van het publiek krijgt, die is door. De nummer 2 van de avond wordt gekozen via een poll op Salland Centraal. Van iedere band is een clip gemaakt. Welke clip binnen een week het meest bekeken is, gaat ook naar de volgende ronde.

Wanneer de clips online komen (begin volgende week) wordt gemeld via de social media van De Wraak en via Salland Centraal.

De Wraak stuift intussen gewoon door. Op 25 maart is de laatste voorronde in De Herxer Marke. Daarna volgen twee halve finales (8 en 15 april) in de Leeren Lampe in Raalte. De grote finale is op 23 april in Gouv in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.