sv marienheem doet zichzelf te kort

De Oranjehemden kwamen al vroeg in de wedstrijd op achterstand door een verzilverde strafschop van de thuisploeg. “Het was gewoon een onterechte penalty. Dat gebeurd ons de laatste weken wel vaker. Hij viel gewoon uit het niets op de grond!” aldus Mariënheem-trainer Brinkman.

“We zouden vandaag met een 4-4-2 formatie op de counter spelen. Als je dan al vroeg in de wedstrijd op achterstand komt is dat heel zuur. In de tweede helft moesten we meer druk naar voren geven.”

In de tweede helft was SV Mariënheem de bovenliggende partij en zette de thuisploeg met de rug tegen de muur. De kansen die er uit voortkwamen werden echter niet verzilverd, wat tot ergernis leidde in de dugout van de gasten. “We kregen wel vijf kansen op de gelijkmaker. Écht grote kansen. Dan kan het niet zo zijn dat je ze allemaal mist.”

In de slotminuut bleek de achterhoede van de bezoekers kwetsbaar en werd de stand naar 2-0 gebracht door Sportlust-middenvelder Reinder Jan Klunder. Door de overwinning kroonden de spelers van Sportlust Vroomshoop zich maandagmiddag tot periodekampioen.

[tweetwidget type=”single” query=”714453041647366144″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Ondanks het verlies is Sander Brinkman strijdbaar. Dat zal ook wel moeten, aangezien volgende week de loodzware wedstrijd tegen Zenderen Vooruit op het programma staat. “Als we het spelbeeld van de tweede helft volgende week kunnen laten zien gaan, krijgt Zenderen het heel moeilijk. Ik weet hoe ze spelen, dus het is aan ons hoe we daarmee omgaan.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.